fbpx

Wie is Katty?

Samen met Gaby en onze 2 katten Casper (12 jaar, zwarte rescue uit het Blauwe Kruis in Wommelgem) en Boris (13,5 jaar, Blauwe Rus) wonen we in Zwijndrecht.  Mijn hele leven lang ben ik al een creatieve bezige bij. Alles begon met mijn studies ‘publiciteit en grafische vormgeving’ waar ik ook de fotografiemicrobe te pakken kreeg. Gedurende mijn professionele loopbaan was ik erg actief en heb ik heel wat watertjes doorzwommen en verschillende jobs gedaan. Mijn laatste job als ‘adviseur communicatie’ heb ik dan ook 19 jaar volgehouden 😊.

Vermits ik ook ongelooflijk zot was, en nog steeds ben, van katten (tja, mijn naam hé), werd Katsign geboren in juni 2011. Ik begon leuke items in vilt te maken en te verkopen op creatieve marktjes. Wat ooit met 1 tafeltje begon groeide uit tot een heuse kattenkraam. Louter toevallig ben ik in de kattenfotografie gerold via Kattenopvang Waasland. En dat was ‘de’ match, mijn 2 passies combineren: ‘katten’ en ‘fotografie’. Maar als grote dierenvriend zijn uiteraard ook andere dieren welkom.

Naast pure professionele kattenfotografie kan je bij mij ook terecht voor event-, bedrijfs-, portret- of straatfotografie. .

Kattenfotografie is één onderdeel van mijn zaak, maar Katsign groeide en je kon de afgelopen jaren op heel wat creatieve markten vinden, ook als vaste waarde op de kerstmarkt in Antwerpen. Maar ik stond niet stil en wilde voor mezelf nog meer groeien en dat uitte zich in het openen van een fysieke winkel in het historisch centrum van Antwerpen. De Katshop by Katsign in de Lange Koepoortstraat 54 te Antwerpen opende op 31/7/2020 de deuren. Hier kunnen kattenouders voor zichzelf de allerleukste, originele en toffe hebbedingen vinden. 

In de Katshop zullen niet alleen spullen voor de kattenouders te vinden zijn maar ook een superleuk gamma voor de katten. Voor kattenadvies kan je ook in de Katshop terecht. In de winkel zal je op termijn ook workshops of lezingen omtrent kattengedrag kunnen volgen, maar ook mijn foto’s kan je daar bewonderen. Iedereen is welkom, ook voor een  toffe babbel of spring gezellig binnen om eens dag te zeggen…

Heb je suggesties, wil je een fotoreportage laten maken, …. Aarzel dan niet om me een mailtje te sturen of bel me even 0477 46 60 60.

Liefs,

Katty


Het KATsign team bestaat uit

Gaby
mijn steun en toeverlaat, koerierdienst, handige harry, logistieke manusje-van-alles, shopassistent

Boris
supervisor – ik keur alles wel goed vanop afstand 🙂
Casper
toy tester – laat maar komen die speeltjes 🙂