Shoppen voor jezelf EN voor je kat, hoe leuk is dat?

Meowkes, ben je ook een beetje kattengek net zoals ik, tof en helemaal niet erg hoor. Wij begrijpen elkaar 🙂

Na 9 jaar mijn producten te verkopen in mijn ‘kattenkraam-on-tour’ via creatieve markten was het tijd om een level hoger te schakelen. Een droom om een echte fysieke kattenwinkel uit te baten is dan ook uitgekomen. De 1ste KAT-hotspot, de Katshop by Katsign, gelegen in de Lange Koepoortstraat 54 te Antwerpen is dan ook een heuse ‘kattenbelevingswinkel’, een echte ‘Cathalla’ :-). Op de marktjes kon je alleen maar terecht bij mij voor coole spullen voor jezelf, maar het gamma werd serieus uitgebreid zodat je ook lekker kan komen shoppen voor je kat. Mijn collectie bestaat uit prachtige kattenmanden en krabmeubels, unieke speeltjes enz… echte coole items voor je kat. Omdat ik al jaren meedraai in de kattenwereld en jarenlange opleidingen gevolgd heb omtrent kattengedrag is advies geven in de winkel een meerwaarde om van je huistijgers gelukkige tijgers te maken….

Ik zoek dan ook constant naar functionele mooie spullen die ook nog eens leuk in je interieur staan. Want hey, een gelukkige kat zorgt voor een gelukkig baasje, toch?  Zelfs een kleine selectie gedroogde snacks alsook natte en droge gezonde voeding kan je in mijn winkel vinden. 

Zoek je iets bijzonders dan is mijn Katshop the place to be…. ook online kan je naar hartelust shoppen. Misschien staan alle items uit de fysieke winkel er nog niet allemaal op, maar daar wordt hard aan gewerkt. Ivm. de juwelen, kussenhoezen ed…, ik kan helaas niet alles online zetten omdat er van sommige items slechts 1 stuk is, dus komen rondneuzen in de fysieke winkel is een ‘must’:-) Keuzestress? Koop dan een KAT-O-BON voor je kat of een KAT-O-BON voor jezelf.

Snuffel gerust eens rond in de online Katshop of kom een keertje dag zeggen en een gezellig bezoekje brengen in de winkel. Ik sta altijd open voor een fijne kattenbabbel. Persoonlijk en vriendelijk advies is mijn stokpaardje 🙂

Op termijn zal ik toffe workshops en catsoirées organiseren… meer hierover binnenkort (als het C-virus hopelijk onder controle is)…

Maar heb je ondertussen vragen, suggesties? Mail dan naar katty@katsign.be

Ook foto’s van je pluizige kattenbeestjes die je aankoop testen zijn welkom op de Katpaws of Fame

Liefs,

Katty

 

Adres fysieke winkel:

Katshop by Katsign – Lange Koepoortstraat 54 – 2000 Antwerpen

Openingsuren
1ste zondag van de maand : 13-17u
M-D-W: 11-18u
Donderdag gesloten
V-Z: 11-18u

Je kan veilig betalen via deze webshop met verschillende betaalmiddelen.

Via persoonlijke overschrijving kan ook. Als je dat liever doet, stuur me daarvoor gerust een mailtje  katty@katsign.be

Gratis verzending binnen België vanaf 85 EUR
Gratis verzending naar Nederland vanaf 100 EUR

Verzendingskosten (van 0-30kg)
binnen Belgie: 5,95 EUR
naar Nederland: 8,35 EUR
zie voorwaarden