fbpx


Wat kattenouders over me vertellen

Na een full-service van A tot Z (van in take gesprek tem. hun eigen kunstwerk aan de muur van hun katjes) krijg ik regelmatig lieve complimenten van mijn klanten.

Ik deel ze graag me jou.

Previous slide
Next slide

“Het was een super ervaring om mee te maken. En het resultaat is helemaal top. Dank Katsign voor het schitterende resultaat. “👍 

Harriët & Sjoerd

kattenouders van Nova en Bailey

Previous slide
Next slide
“Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk toch besloten, weliswaar met een klein hartje, om mijn 2 ‘partners in crime’ te laten fotograferen door Katty. Maar…..Katty kwam binnen en toen gebeurde het al meteen. Tobias de schuchtere was opeens helemaal gewonnen voor de charmes van Katty. Ik zei haar dan ook meteen jij bent geen kattenfotografe maar een kattenfluisteraarster. En het eindresultaat van dit alles wel dat overtrof mijn stoutste verwachtingen. Het is Purrfect prachtig en hangt nu te schitteren aan mijn muur. Dikke merci Katty want je bent waarlijk een krak in je vak.” 

Roselinda

kattenmama van Ayla en Tobias

Previous slide
Next slide

Gisteren ons fotoboek en vergroting ontvangen. Prachtig!! Wat een mooi resultaat. Dit getuigt van echt vakmanschap en liefde voor de job en de dieren. Zeker een aanrader !! 

Men kan zich geen mooier kunstwerk wensen !!” 

Marianne & Paul

kattenouders van Chopin

Previous slide
Next slide

Super fijne ervaring met Katty van Katsign. De professionaliteit, de goede afspraken en het schitterend werk verdienen meer dan een duimpje. 

Een mooie en fijne aanrader. !!”  

Monique & Freddy

kattenouders van Balou

Previous slide
Next slide
Mijn iPhone staat vol van mijn 2 hartediefjes.. maar toch wou ik echte professionele “topfoto’s” van mijn 2 mooie meisjes.. Zo bij Katsign terechtgekomen.. toffe babbel gehad en het gevoel zat goed..!!  meteen een kittieshoot gepland.. Toen Katty arriveerde met haar attributen waren Marieke & Minake eerst beetje terughoudend maar al na een paar minuutjes waren ze volop de bagage aan het inspecteren..  en niet veel later waren ze met hun 3 gezellig aan het spelen.. door het dolle heen en helemaal op hun gemakje.. En dan de langverwachte kittieshoot: Mijn meisjes genoten van de aandacht; de camera vonden ze een fascinerend ding; ze poseerden als echte pro’s en hebben zich ontpopt als volleerde fotomodellekes..!!Ze kregen er maar niet genoeg van; fier als ze zijn  😉😉 Het resultaat was “magnifique”!!  ..een reeks topfoto’s en 2 mooie filmpjes.. Nu volgde een nieuwe challenge: de perfecte kiekjes uitkiezen voor de “Cat on Wall”; want die moest WOOW zijn..!!    ..geen evidente opdracht.. De simulatie op zich was al een eyecatcher.. nu was het vol spanning wachten op de dibond En dan le moment supreme: de onthulling 😊😊 Ik was geëmotioneerd, verwonderd, perplex  & beretrots!! 😍 Katty & vriend hebben de Cat on Wall het perfecte plaatsje gegeven aan de muur.. dit met de nodige assistentie van onze 2 fotomodellekes 😉 !! Mission accomplished!! ..  En Marieke & Minake?? die bewonderen zichzelf toch zo’n 2 keer per dag..  😼😼

Leslie

kattenmama van Marieke en Minake

Previous slide
Next slide
Zonet heb ik mijn fotoboek mogen ontvangen van mijn twee sloebers Jack en Jules. Vanaf het eerste telefoontje tot het afleveren van het product staat Katty je bij met goede raad. Een lieve , spontane , toffe vrouw met een heel groot <3 voor dieren en baasjes. 🙂 De fotoshoot was zeer intens, maar meer dan leuk en beide poezen kregen de kans om op hun eigen tempo voor de lens te verschijnen met prachtige beelden als resultaat en vereeuwigd in een mooi afgewerkt linnen boek. Bij deze bestelling zal het zeker niet blijven … Kerstkaarten en een kader voor in de living staan nog gepland en het leuke is dat ik voldoende inspraak en vrijheid krijg om zelf het moment te bepalen van levering. Dus ik ben meer dan gelukkig met het mooie boek. Katty, je bent een prachtvrouw , met kennis van zaken en een heel groot hart. Dikke , dikke DANKJEWEL voor je prachtige werk. Lieve groetjes”

Ilse

kattenmama van Jack en Jules

Previous slide
Next slide
Bedankt voor de fijne fotoshoot, zowel onze bollekes als wijzelf hebben er enorm van genoten.  We hebben de 2 filmpjes ook al vaak afgespeeld.  Als ik een off-day op het werk heb gehad,  laat ik de filmpjes spelen met de toffe muziek erbij en dan geraak ik weer helemaal “zen” want onze bollekes zijn zo vertederend mooi en puur zijn.  Dat heb je zo supergoed gedaan!

Nadia en Frank

kattenouders van Flo en Toots

Previous slide
Next slide
Ik maak zelf heel graag foto’s van m’n katten. Bij het op zoek gaan naar tips op internet kwam ik op de site van Katty terecht. Ik was meteen verliefd op haar foto’s en heb haar dan ook gecontacteerd. Een tijdje later stond ze in mijn woonkamer foto’s te maken van m’n 4 Britten! Het was echt een hele leuke ervaring! Zelfs m’n superbange Ella ontpopte zich tot een mooi fotomodel! En wat een prachtige foto’s kreeg ik later te zien bij het ‘showmoment’! Ik had ook besloten om gebruik te maken van haar ‘Cat on Wall’. Na het uitkiezen (en dat was niet makkelijk!) van 4 foto’s werd de forex aan huis geleverd! Heel tevreden over het ganse proces! Van de eerste mail tot de forex. Geen seconde spijt gehad en ik ga nu echt genieten van die prachtige beelden aan de muur van mijn woonkamer! Thanks Katty!”

Saskia

kattenmama van Phin, Louie, Mickey en Ella (+2019)

Previous slide
Next slide
Een grote dierenvriend, zeer aangenaam voor mens en dier. En bovendien zeer mooie foto’s.” 

Nadine

kattenmama van Cosmo en Oby

Previous slide
Next slide
De heer des huizes en onze 2 dametjes hebben Katty met open armen ontvangen. Ze neemt de tijd om met de poesjes te spelen zodat ze helemaal op hun gemak zijn … ook tijdens de shoot één en al geduld en vrolijkheid! Een aanrader” 

Eline

kattenmama van Fritz, Frankie en Jackie

Previous slide
Next slide
Toen ik besloot om mijn vier meisjes te laten fotograferen door Katty had ik ook ineens mijn twijfels of het wel zou lukken met twee van hen. De andere twee was zoals verwacht geen enkel probleem. Toen Imani aan de beurt was heeft Katty haar toverdoos geopend en lukte het toch, wonderwel. Met heel veel geduld en doorzettingsvermogen. Maar toen moest Mimi nog komen, dacht dat gaat nog moeilijker zijn, ja ik ken mijn katten. Zij loopt zodra ze een vreemde stem hoort naar haar schuilplek totdat die vreemde stem weer verdwenen is. En toch, ook bij haar lukte het, met het engelengeduld van Katty. Gewoon geweldig. De resultaten zijn prachtig, dankjewel Katty om hier zo lang zoveel geduld te hebben.” 

Patricia

kattenmama van Mimi (+2019), Amelia, Imani en Maxine

Previous slide
Next slide
Katty heeft de foto’s genomen van mijn beide katten en ze zijn echt prachtig. Ik kan moeilijk zeggen welke de mooiste zijn, ze tonen allemaal mijn 2 schatten zoals ze zijn. Mijn katten voelden zich heel vlug op hun gemak bij haar ondanks dat de oudste was ziekjes was en de jongste normaal gezien heel voorzichtig naar nieuwe mensen. Het duurde niet lang of ze was hun nieuwe beste vriend. Het was een heel leuke ervaring voor de katten en een trots baasje.” 

Elke

kattenmama van Thorin en Frodo

Previous slide
Next slide
Gisteren is Katty bij ons langs geweest voor een fotoshoot met een prachtig resultaat. Iedereen was volledig op zijn gemak. Jassoe die erg schuw is naar vreemden toe liet daar niets van merken en bleek een echt fotomodel te zijn. Katty weet heel goed hoe ze met katjes moet omgaan! Wij zijn dan ook enorm tevreden met het resultaat, de foto’s zijn prachtig :). Ik kan het iedereen aanraden!”

Manon

kattenmama van Jassoe en Noah

Previous slide
Next slide
Super leuke kittieshoot gehad! Met als resultaat heel knappe foto’s. Bedankt voor de leuke ervaring!” 

Melissa

kattenmama van Aston en Lewis

Naast het feit dat onze poes heel verlegen en bang is bij mensen die ze niet ken, was ze toch al snel op haar gemak. Prachtige foto’s, correct en vriendelijk. Een leuke ervaring met Katsign.” 

Annelies

kattenmama van Ivita

Katty weet hoe ze met dieren moet omgaan, waardoor ze supermooi op de gevoelige plaat kunnen vastgelegd worden. Een echte aanrader als je een levenslange herinnering aan je diertjes wil’

Kattenopvang Waasland

“Bedankt voor de prachtige foto’s en voor de leuke ervaring! Zeer goede service en zeer kwaliteitsvol. En niet te vergeten de leuke, energieke fotografe!” 

Sandra

kattenmama van Berlio