Kittie
shootA PuRR-R-fect picture van je kat, voor nu en voor later...

Unieke beelden van jouw kat voor nu en voor later. Andere huisdieren (honden, paarden, enz…) zijn uiteraard ook welkom. 

Om de katten zo weinig mogelijk stress te bezorgen vindt de fotoshoot bij jou thuis plaats, in hun eigen vertrouwden omgeving. Kattenfotograaf Katty van Katsign legt het karakterbeeld van jouw kat vast. De elegante, eigenwijze, poezelige karakterbeestjes vindt ze zalig om in beeld te brengen. 

Door de talrijke opleidingen, cursussen en workshops kattengedrag weet kattenspecialiste Katty hoe ze katten kan laten relaxen voor de foto. Kattentaal spreken, begrijpen hoe een kat zich voelt, wat een kat wil vertellen met haar lichaam en wat ze uitstraalt, DAT is de basis voor een goede foto van jouw kat. Katty streeft naar het optimale natuurlijke beeld van jouw huisgenoot. En alles op tempo en op maat van jouw kat. Katty gebruikt zo weinig mogelijk flitslicht, maar soms is inflitsen nodig…

Katty gaat letterlijk voor de katten door haar knieën, kruipt mee over de grond en stelt ze op hun gemak. Alles voor die intense en mooie blik van jouw kat. Katty:” het is zo ontroerend en dankbaar om de katten voor mijn lens te zien genieten en spelen.”

Katten hebben negen levens, maar helaas niet het eeuwige leven…

Wat kost een kittieshoot?

Voor een kittieshoot van 1 max. 2 katten mag je rekenen op 327 EUR.

Hierin is inbegrepen:

– kennismakingsgesprek van max. 1 uur via telefoon, messengercall,…

– fotoshoot van max. 2 uur bij jou thuis

– verrassing voor de katjes

– nabewerking en optimalisatie beelden

– verplaatsingskost voor max. 50 km van en naar Zwijndrecht

– viewing / kijkmoment bij jou thuis en/of bij mij in de studio

– professioneel nabewerkte beelden met watermerk in webresolutie voor gebruik op social media en eigen gebruik (gem. 15 beelden per kat)

– voucher / tegoed van 50 EUR voor nabestelling van een vergroting en/of fotoboek (binnen de 6  maanden na de shoot op te nemen)

Extra info:

– vraag naar speciale prijzen vanaf 4 katten

– per extra half uur fotoshoot: 45 EUR

– supplement voor een booking op zaterdag of zondag: +20%

– extra nabewerkingen op vraag van de klant: 55 EUR/u

– vanaf 50 km verplaatsingskost: 0,40 EUR/km

– de selectie afgewerkte beelden met watermerk van particuliere fotoreportages worden rechtenvrij aangeleverd. Deze beelden met logo Katsign mogen alleen gebruikt worden voor privé doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Deel ze ook gerust naar hartelust op social media. Het is echter niet toegestaan om het logo te verwijderen van deze beelden. Ze mogen dus online ook niet gepubliceerd worden zonder vermelding van ‘Katsign – www.katsign.be’.

– algemene voorwaarden

 

European Photographer label

Lid van Sofam

Lid van vzw Studio

Lid van Nationale Vereniging van Beroepsfotografen

Lid van Unizo